Kidsconceptstore

Vind 5

€16,95
Op voorraad
Vandaag verzonden? Bestel voor 16.00 uur (di-vr)
Gratis verzenden vanaf € 75,--
5 dobbelstenen, 5 ronden – vormen van 5 vinden! Gelijktijdig zoeken de spelers verschillende vormen van 5 op hun bord en omcirkelen die met de stift. Maar let op: de plaats is beperkt en de vormen moeten alle gegooide symbolen omvatten! Bovendien kan op elk moment de zandloper omgedraaid worden, wat het einde van de ronde inluidt. Verschillende vormen van 5 leveren een verschillend aantal punten op. Wie na 5 ronden de meeste punten heeft, wint het spel!
 5 dobbelstenen, 4 stiften met sponsje, 1 zandloper, 4 dubbelzijdige borden, 1 dubbelzijdig puntenplan/puzzleplan, 12 vormenkaartjes, 1 spelhandleiding.
1. Zandloper en vormenkaartjes in het midden op tafel leggen. Per speler telkens een bord en een stift geven.
2. Elke speler gooit de 5 dobbelstenen: alle spelers zoeken gelijktijdig max. vijf verschillende vormen van 5 op hun bord en omcirkelen die met hun stift. De vormen moeten alle gegooide symbolen omvatten.
3. Op elk moment kan elke speler de zandloper omdraaien. Hij geeft het einde van de ronde aan en mag geen vorm van 5 meer omcirkelen. De ronde is afgelopen zodra de zandloper is doorgelopen.
4. Elke speler kent aan maximaal 5 juist gevonden vormen van 5 punten toe volgens de punten op de vormenkaartjes. Het omdraaien van de zandloper levert een extra punt op. Het totaal van de punten wordt op het puntenplan genoteerd.
5. Borden afvegen en volgende ronde starten. De 5e ronde telt dubbel, daarna eindigt het spel. De speler met de meeste punten wint.
 
Auteurs: Jürgen Grunau
Illustratoren: Oliver Freudenreich
Soort spel: Dobbelsteenspel
Taal van de spelhandleiding: Frans
Nederlands
Waarschuwingen: Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Aantal spelers tot: 4 personen
Speelduur van: 20 min
Aantal spelers van: 1 personen
Leeftijd tot: 99 jaren
Leeftijd vanaf: 7 jaren
Materiaal: Karton, Beuk
Artikelnr. 305285
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Niet goed?
Niet goed?
Zend het artikel binnen 14 dagen retour.
Meer informatie klik hier