Kidsconceptstore

Werken bij Met Muisjes

Ben jij die enthousiaste BBL- er die ons team komt versterken?

 

Voor onze winkel in Elst zijn wij per direct op zoek naar een

verkoopmedewerker (BBL)

voor 22 tot 30 uur per week.

Ben jij van plan om in september te starten met de opleiding verkoopspecialist niveau 3 of vakman ondernemer niveau 4 of ben je inmiddels gestart en ben je op zoek naar een leer/werkplek, dan is onze winkel misschien wel iets voor jou.

Wat bieden wij:
Met Muisjes biedt je een werkplek in een klein team (4 medewerkers) waarin we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de winkel. Dit betekent dat je een bijdrage levert aan alle veel voorkomende werkzaamheden, zoals verkoop, voorraadbeheer, presentatie, en inkoop maar ook het schoonhouden en opruimen van de winkel.

Wij bieden je de mogelijkheid om kennis te maken met alle kanten van het ondernemerschap en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze winkel.

Wat zoeken wij:
Wij zoeken een enthousiaste leergierige medewerker, met gevoel voor mode, die het leuk vindt om te verkopen en zelf contact te zoeken met de klant.  Je hebt een open houding, je bent klantgericht en weet van aanpakken.  Uiteraard heb je affiniteit met baby/kinderkleding en vind je het leuk om van elk cadeautje een feestje te maken.

Heb je interesse?
Stuur je cv en motivatie naar [email protected]. Heb je vragen neem dan contact op met Helma via telefoonnummer 06-48511528 of kom eens langs in de winkel.