Kidsconceptstore

Haba Piraat en co miauw

€7,95
Vier moedige piraten houden een onstuimige race naar het legendarische schateiland. Daarbij probeert elke speler als eerste zijn kaarten af te leggen. Alleen wie zowel geluk als de juiste tactiek heeft, kan de ronde winnen en mag met zijn schip een stap r
Op voorraad
Vandaag verzonden? Bestel voor 16.00 uur (di-vr)
Gratis verzenden vanaf € 75,--
Vier moedige piraten houden een onstuimige race naar het legendarische schateiland. Daarbij probeert elke speler als eerste zijn kaarten af te leggen. Alleen wie zowel geluk als de juiste tactiek heeft, kan de ronde winnen en mag met zijn schip een stap richting het schateiland zeilen. Wie kan deze race winnen?
36 piratenkaarten, 16 speciale kaarten, 1 zeeroutekaart, 1 schateilandkaart, 4 piratenschepen, 1 handleiding.
• De schateilandkaart en zeeroutekaart tegen elkaar leggen. Per speler een schip kiezen en het op de zeeroutekaart op het eerste kruis van dezelfde kleur zetten.
• Alle andere kaarten mengen en aan elk kind verdekt 5 kaarten in de hand geven.
• Overige kaarten vormen de verdekte afneemstapel. De bovenste kaart van de afneemstapel omdraaien en zo de aflegstapel vormen. Kloksgewijs spelen. Een handkaart die bij de bovenste kaart van de aflegstapel past (dezelfde kleur of dezelfde piraat), afleggen. Anders een kaart nemen.
• Speciale kaarten: 'Zeilschip': richting van het spel veranderen; 'Flessenpost': volgende speler moet twee kaarten trekken; 'Slapende piraat': volgende speler moet beurt overslaan; 'Papegaai': kleur van de volgende kaart kiezen.
• Als een speler zijn/haar laatste handkaart aflegt, is de spelronde afgelopen. Het schip van deze speler gaat een stap verder in de richting van het schateiland. Wie als eerste het schateiland bereikt, wint het spel.
 
Illustratoren: Christine Faust
Soort spel: Kaartspel
Waarschuwingen: Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Taal van de spelhandleiding: Nederlands
Italiaans
Frans
Engels
Spaans
Duits
Aantal spelers tot: 4 personen
Speelduur van: 10 min
Aantal spelers van: 2 personen
Speelduur tot: 15 min
Leeftijd tot: 99 jaren
Leeftijd vanaf: 4 jaren
Gewicht product: 0,147 kg
Materiaal: Karton, Beuk
Artikelnr. 303295
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Niet goed?
Niet goed?
Zend het artikel binnen 14 dagen retour.
Meer informatie klik hier