Kidsconceptstore

Haba Mix max rally

€9,95
Wat doet de pingoeroe? Dat is een mix-max-dier dat uitstekend kan springen en zwemmen! De spelers mengen voor de rally het gepaste mix-max-dier en proberen de hindernissen zo snel mogelijk te overwinnen. Met een beetje geluk winnen ze de mix-max-rally!
Op voorraad
Vandaag verzonden? Bestel voor 16.00 uur (di-vr)
Gratis verzenden vanaf € 75,--

Een pinguïn kan goed zwemmen en een kangoeroe maakt de hoogste sprongen. Maar wat doet de pingoeroe? Dat is een mix-max-dier dat uitstekend kan springen en zwemmen! De spelers mengen voor de rally het gepaste mix-max-dier en proberen de hindernissen zo snel mogelijk te overwinnen. Met een beetje geluk winnen ze de mix-max-rally!

Inhoud:

1 dobbelsteen, 20 hinderniskaarten, 20 mix-max-kaarten (10 x bovenlichaam, 10 x onderlichaam), 4 houten figuren, 4 spelerkaartjes, 8 toverdrankkaartjes, 1 start-/doelkaartje, 1 startspelerkaartje, 1 handleiding.

Korte instructies:

• De speelfiguren bewegen kloksgewijs, de startspeler krijgt het startspelerkaartje.

• Puntenwaarde op de hinderniskaarten voor je eigen speelfiguur bekijken en dezelfde of een hogere waarde gooien met de dobbelsteen.

• Als een eigen mix-max-dier dezelfde symbolen heeft als op de hinderniskaart, hun aantal op de mix-max-kaarten bij het aantal ogen op de dobbelsteen tellen.

• Bij dezelfde of een hogere waarde met je figuur over de hinderniskaart springen en in het volgende gat blijven staan; anders meteen blijven staan en evt. een nieuwe mix-max-kaart nemen en ruilen.

• Als een speler het start-/doelkaartje bereikt, de ronde nog voltooien tot bij de startspeler. Alle spelers die dan op het doelkaartje staan, winnen het spel.

 

Auteurs:

Tim Rogasch

Illustratoren:

Marek Blaha

Soort spel:

Dobbelsteenspel

Loopspel

Tactiekspel

Taal van de spelhandleiding:

Duits

Engels

Frans

Nederlands

Italiaans

Spaans

Waarschuwingen:

Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Aantal spelers tot:

4 personen

Speelduur van:

5 min

Aantal spelers van:

2 personen

Speelduur tot:

10 min

Leeftijd tot:

99 jaren

Leeftijd vanaf:

5 jaren

Materiaal:

Beuk, Karton

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Niet goed?
Niet goed?
Zend het artikel binnen 14 dagen retour.
Meer informatie klik hier