Kidsconceptstore

Click & Collect en winkelen op afspraak

Haba mijn eerste spellen, bouwplaats

€22,50
* incl. Kullerbüvoertuig met kiepbare laadbak * combineerbaar met alle Kullerbü-knikkerbanen (niet inclusief) * met spannend voorleesverhaaltje
Op voorraad
Vandaag verzonden? Bestel voor 16.00 uur (di-vr)
Gratis verzenden vanaf € 50,--

Hoofdopzichter Bruno Beer heeft jullie hulp nodig om een huis te bouwen. De spelers moeten de juiste kegelplaatjes vinden en ze met de kiepwagen naar de bouwplaats brengen. Zo ontstaan achtereenvolgens de funderingsplaat, het metselwerk, het dak en de tuin. Op het einde van het spel winnen alle spelers door wat ze al spelend over huizenbouw hebben geleerd.

Inhoud:

1 Kullerbü – Kiepwagen, 1 hoofdopzichter Bruno Beer van hout, 1 bouwplan, 1 bouwplaats, 4 bouwdelen van hout (funderingsplaat, metselwerk, dak, struik), 4 opslagplaatsen (funderingsplaat, metselwerk, dak, struik), 12 kegelplaatjes, 1 spelhandleiding.

Korte instructies:

1. Tijdens het vrije spel kan al spelend kennis worden gemaakt met het onderwerp en speelmateriaal.

2. Voor het spel volgens de regels moet eerst het bouwplaats-speelbord worden gepuzzeld. Zet de kiepwagen ernaast. Leg de opslagplaatsen met bijbehorend houten stuk rond de bouwplaats. Puzzel het bouwplan en zet Bruno Beer op het eerste veld. Meng de kegelplaatjes en leg deze in een rooster.

3. Jullie spelen na elkaar. Wie aan de beurt is, draait een kegelplaatje om. Past dit bij de huidige afbeeldingen op het bouwplan, dan brengt de speler het met de kiepwagen naar Bruno Beer.

4. Liggen daar de beide passende plaatjes, dan wordt het bijbehorende houten stuk naar de bouwplaats gereden, gelost en wordt het huis verder gebouwd. Bruno Beer gaat een veld vooruit.

5. Is het laatste stuk naar de bouwplaats gebracht, dan is het huis klaar!

 

Auteurs:

Christiane Hüpper

Illustratoren:

Anna Lena Filipiak

Ines Frömelt

Soort spel:

Toewijzingsspel

Taal van de spelhandleiding:

Frans

Engels

Duits

Spaans

Italiaans

Nederlands

Aantal spelers tot:

4 personen

Speelduur van:

5 min

Aantal spelers van:

1 personen

Speelduur tot:

10 min

Leeftijd vanaf:

2 jaren

Materiaal:

Karton, Beuk, Kunststof

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Niet goed?
Niet goed?
Zend het artikel binnen 14 dagen retour.
Meer informatie klik hier