Kidsconceptstore

Blus de brand!!

€12,95
Op voorraad
Vandaag verzonden? Bestel voor 16.00 uur (di-vr)
Gratis verzenden vanaf € 75,--
Tatutatuuu, de brandweer is er al om de brandende hooibalen in het weiland van boer Rudi te blussen! Kunnen de spelers hem daarbij helpen? Daarvoor moeten zij het overzicht zien te behouden in de chaos bij de brandslangen en de juiste slangkaartjes aan hun brandkraan leggen zodat ze zo snel mogelijk het vuur bereiken. Als beloning krijgen ze een begeerde blusmedaille. De speler die als eerste drie medailles verzameld heeft, wint het spel.
 4 spelborden (bestaande uit 2 delen), 60 brandslangenkaartjes, 5 startdelen, 9 blusmedailles, 1 'Water, blus'-kaartje, 4 houten brandkranen, 1 handleiding.
•Elke speler krijgt een spelbord. Brandkranen in de openingen steken en startdeel erover schuiven. Alle andere materialen in het midden op tafel. 
•Op het commando: tegelijk naar geschikte brandslangkaartjes in het midden van de tafel zoeken en zo op het eigen spelbord leggen dat de brandslang van links naar rechts steeds langer wordt. 
•Brandslang gelegd tot aan het vuur? Kaartje ‘Water, blus’ nemen, plaatsen en ‘Water, blus!’ roepen. De ronde eindigt meteen voor alle spelers. 
•De winnaar krijgt een blusmedaille. Beste speler van de ronde? Brandkraan naar links verplaatsen. Slechtste speler? Brandkraan naar rechts verplaatsen. Startdelen vervangen, nieuwe ronde begint.
•Zodra een speler een derde blusmedaille ontvangt, wint deze het spel.
 
Auteurs: Rudi Biber
Illustratoren: Pascal Nöldner
Soort spel: Legspel
Taal van de spelhandleiding: Frans
Spaans
Italiaans
Engels
Nederlands
Duits
Waarschuwingen: Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Aantal spelers tot: 4 personen
Speelduur van: 15 min
Aantal spelers van: 2 personen
Leeftijd tot: 99 jaren
Leeftijd vanaf: 5 jaren
Materiaal: Beuk, Karton
Artikelnr. 305482
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Niet goed?
Niet goed?
Zend het artikel binnen 14 dagen retour.
Meer informatie klik hier